Om SEOtjekliste.dk

SEOtjekliste.dk hjælper dig i gang med det grundlæggende SEO-arbejde til din nye eller allerede eksisterende hjemmeside. YouTube er verdens næststørste søgemaskine og SEO til YouTube er også et emne, som SEOtjekliste.dk dækker ind. Bloggen byder på mere dybdegående indlæg omkring vidt forskellige emner indenfor SEO.

Hvem er jeg?

Michael Lunde, SEOtjekliste.dkMit navn er Michael Lunde og jeg er bosat i Hillerød. Jeg er uddannet eksportingeniør fra VIA University College i Horsens. Jeg arbejder til daglig som Online Marketing Manager i DTU Science Park i Hørsholm.

Tidligere har jeg arbejdet i fire år for Oticon og været en af kickstarterne for at få SEO på dagsordenen i firmaet. Samtidig med det er det også at lykkedes at forbedre en masse teknik i forbindelse med Oticons hjemmeside, samt at optimere kraftigt på landingpages i forhold til SEO og besøgende fra Facebook.

Jeg har arbejdet med SEO siden 2009, hvor det var et universitetsprojekt, som gav mig blod på tanden. Sidenhen har jeg holdt mig opdateret og lavet diverse projekter og rådgiver ofte på området.
Jeg brænder for onlineuniverset og har en stor viden inden for faget. Jeg går meget op i også at konstant videreudvikle mig på området. Og så kan jeg bare godt lide at have travlt!

Af andre hjemmesider, som jeg har lavet, kan bl.a. nævnes Hørsholm 79ers og Visgaard & Sundstrøm.

Connect med mig på LinkedIn eller kontakt mig på e-mail.

Kommentarer